Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals är Cosmedicas egna serie med cosmeceuticals produkter. Serien är framtagen och utvecklad av norska hudläkare. Många av produkterna är egen formulerade, medans andra är handplockade från utvalda laboratorier och producenter. För att alltid uppnå högsta kvalitet på alla produkter arbetar vi med olika producenter, som alla har mycket hög kompetens inom dokumenterade aktiva ingredienser. Det är väldigt viktigt för oss att de aktiva ingredienserna som vi använder oss av i våra produkter har en effekt som är dokumenterad genom forskning.  Detta för att garantera våra kunder att Elixir levererar det bästa i modern hudvård.

Cosmedica

Cosmedica AS är en distributör av cosmeceuticals och totalhudvårdslösningar av högsta kvalitet till hudkliniker och hudvårdssalonger i hela Norge. Vi är också på god väg att etablera oss på den svenska marknaden. Våra produkter säljs endast via återförsäljare med utbildad personal.

Vad är cosmeceuticals

Cosmeceuticals koncept är relativt nytt område för hudvård och ordet består av de engelska orden ”cosmetics” och “pharmaceuticals”, med andra ord, en blandning av kosmetiska och farmaceutiska ingredienser. Cosmeceutical produkter har biologiska och aktiva ingredienser / aktiva ingredienserna i sådana höga koncentrationer att de har för avsikt att ge resultat och effekter upp mot samma nivå som läkemedel. På detta sätt skiljer cosmeceuticals från vanliga hudvårdsprodukter . Detta gör också höga krav på våra återförsäljare, och Elixir Cosmeceuticals säljs endast hos återförsäljare med kompetent personal som vi vet kan leverera kvalitet och kunskap som vi förväntar oss.

Vår filosofi

Kärnan i vår filosofi är att huden utvecklas – därför pratar vi aldrig om hudtyper, men om hudtillstånd. Hudtillstånd förändras genom olika stadier i livet, och genom de olika årstiderna . Elixir cosmeceuticals bygger på att utveckla ett individuellt hudprogram som passar hudtillstånden du har. Denna idé innebär att vi arbetar personligen med våra kunder genom kunnig personal i salonger och klinikerna. Genom att erbjuda hudscanning kan vi identifiera hudtillstånd hos varje kund. Detta är ett inspirerande verktyg både för oss och för våra kunder, eftersom det tillåter oss att se att våra produkter har en effekt på huden efter bara några månaders användning.

Vårt mål

Elixir Cosmeceuticals mål är enkelt: hudförbättring genom avancerad hudvård.
Detta mål når vi genom att erbjuda produkter med rätt kombination och koncentration av dokumenterade aktiva ingredienser. Använder du Elixir Cosmeceuticals kommer du att uppnå en effekt som du både kan se och känna. Individuellt hudprogram upprätthåller och förbättrar hudens hälsa genom att korrigera befintliga skador, skydda frisk hud och förhindra framtida skador. För i slutändan handlar det om något så enkelt som att frisk hud ser också yngre ut.

Cosmedica AS är ett norskt företag, och står bakom märket Elixir Cosmeceuticals.

Vi har administration och lager i Sandnes, försäljningskontor , dessutom har vi försäljning konsulter i Stavanger, Trondheim och Stockholm.

Det här är vi:

Linda Carstensen

Adm. direktør
linda@cosmedica.no
+47 970 67 496

Elin Pallesen

Økonomi & adm.sjef
elin@cosmedica.no
+47 958 40 875

Marianne Fjørtoft

Fagsjef
marianne@cosmedica.no
+47 932 60 008

Kristine Borge

Salgsjef Norge
kristine@cosmedica.no
+47 454 92 848

Trude Halsen

Konsulent Stavanger
trude@cosmedica.no
+47 992 34 999

Kornelia Eickhoff

Kundutveckling/ Sälj Sverige
kornelia@cosmedica.no
+46 705 515 275

Renata Ivaskevice

Kundservice
ordre@cosmedica.no
+47 968 15 941